Seniorenweekend BC Lansingerland groot succes

Lansingerland - In het weekend van 12, 13 en 14 mei werd het seniorenweekend van Badmintonclub Lansingerland gehouden. Het was een enorm leuk en vooral gezellig weekend, vertelt de organisatie.

De senioren zijn erachter gekomen wie er kan kaartlezen, er is gezocht naar vlaggen, gestreden voor de winst tijdens de expeditie Winterspelen (waar badmintonnen de spelers van BCL tegenwoordig ook alweer mee?), gebarbecued door stoere mannen en er zijn zangtalenten ontdekt tijdens de pubquiz. Tijdens het kampvuur is er gebleken wie er het vuur kon aanhouden en wie er maar beter vanaf kon blijven, er zijn lugubere raadsels opgelost tijdens een potje Black Stories en er zijn zowel weerwolven als onschuldige burgers gesneuveld tijdens Weerwolven.
Bovenal hebben de leden elkaar beter leren kennen door de leuke, interessante en gezellige gesprekken die gevoerd zijn. De organisatie wil iedereen heel erg bedanken voor de inzet en het enthousiasme voor, tijdens en na de spellen. Daarnaast bedankt de club Bakker van Maanen voor het sponsoren.