BKKD is on- en offline klaar voor de toekomst

Anno 2023 timmert het Haagse bedrijf Basic Kunststof Kozijn en Dakkapel alweer 10 jaar aan de weg. Of beter gezegd: aan dakkapellen met kunststof kozijnen. Het tweede lustrum gaat gepaard met de lancering van een compleet vernieuwde website. “We gaan op alle gebieden met de tijd mee”, vertelt verkoopadviseur Ron van Druten. “Niet alleen in ons vak, maar ook in de presentatie van wat we te bieden hebben.” En dat is niet niks.

Om te beginnen zijn de dakkapellen van BKKD energiezuinig. “Altijd goed voor de portemonnee”, weet Ron. De isolatiewaarde van de totale dakkapelconstructie (Rc-waarde 6+) ligt ruim boven de wettelijke eisen. Daarnaast weten klanten van BKKD zeker dat hun bestelling in de fabriek in Den Haag precies op maat wordt gemaakt. Voordat een dakkapel in productie wordt genomen, beoordeelt BKKD de bouwkundige situatie op locatie en wordt alles tot op de millimeter opgemeten. Vervolgens wordt een messcherpe offerte gemaakt. “Dan weten mensen snel waar ze aan toe zijn”, stipt Ron als belangrijk voordeel aan.

Alles in één dag

Wanneer de dakkapel klaar is, volgt de afspraak om die te plaatsen. Door een strakke logistieke planning is BKKD in staat om zowel het transport naar het huisadres als het plaatsen van de dakkapel binnen één dag af te ronden. Daarbij is het uitgangspunt dat de klant en de omwonenden zo weinig mogelijk last van de werkzaamheden mogen hebben. “We doen ons werk in een woonomgeving”, verklaart Ron. “Daar houden we altijd rekening mee.”

Uitgebreide garantie

Is alles - zoals gewoonlijk - gladjes verlopen? Dan kunnen de klanten van BKKD nog jaren genieten van de extra ruimte en het extra licht in huis. Gegarandeerd, want ook daar heeft BKKD aan gedacht. Maar liefst 15 jaar garantie op de dakkapelconstructie, de EPDM-dakbedekking, de kunststof kozijnen en kunststof buitenafwerkingen. “Plus aanvullende garantie op beglazing en hang- en sluitwerk. Als we iets doen, doen we het goed”, besluit Ron. “Kijk maar op de website.”

BKKD, Westvlietweg 61D, 2941 ED Den Haag, www.bkkd.nl, info@bkkd.nl, tel. 06 - 814 341 42 (tijdens werkuren).