Voorbruinen bij MagicSun

Berkel en Rodenrijs - Nu het weer lente is en de zomer niet lang meer op zich laat wachten, is het verstandig om de huid alvast een beetje te laten wennen aan UV. Hiervoor kun je terecht bij zonnestudio MagicSun, Kerksingel 20 in Berkel en Rodenrijs.

"Door alvast voor te bruinen, neemt de kans af op verbranding als je de buitenzon ingaat", zegt Angelique van MagicSun. "Verbranding is zeer slecht voor de huid. Ook als je straks op vakantie gaat naar een plek waar de zon veel schijnt is het verstandig om de huid alvast een ondergrondje te geven. Hoe vaak en hoelang is afhankelijk van je huidtype. Maar houd altijd tussen de vier en acht weken aan voordat je naar de zon vertrekt. Dan hebben we rustig de tijd om een plan van aanpak te maken."
Alle zonnebanken die bij MagicSun staan stimuleren de aanmaak van collageen, waardoor het verantwoord zonnen een nieuwe dimensie ingaat. "Doordat onze zonnebanken de aanmaak van collageen stimuleren houden ze namelijk een deel van de huidveroudering door UV tegen. Wij hebben zonnebanken voor ieder huidtype. En al onze zonnebanken zorgen eveneens voor de aanmaak van het o zo belangrijke vitamine D."
Kijk voor meer informatie op www.magicsun.nl .