Gezellig samen zingen bij Het Muziekpand

Berkel en Rodenrijs - Het kleuterkoor van Het Muziekpand 123 Do,Re,Mi zingt, danst en springt iedere week op woensdag samen met docente Mandy. Zing en dans jij ook mee?

Naast dat de kinderen gezellig samen staan te dansen en allemaal liedjes zingen van hun favoriete zangers, zangeressen en groepen, doen ze tijdens de lessen ook op een leuke speelse manier (soms met kleine percussie instrumenten en Boomwhackers) muzikale spelletjes waarbij er onder andere iets wordt geleerd over lange en korte noten, het verschil tussen hard en zacht en alle stapjes in hoogte van de muzieknoten. Op deze manier leren de kinderen veel over muziek maken en gaat het zingen ook steeds makkelijker.
Ook treedt het koor ieder jaar wel een paar keer op en doen ze leuke andere projecten. Zo is er op zaterdag 3 juni een optreden met het kinderkoor en de twee vocal groups van het Muziekpand. En gaan ze binnenkort een echte studio in om een liedje uit de film Tarzan op te nemen.
Sta jij ook altijd enthousiast en vol energie in de woonkamer te dansen, springen en te zingen? Misschien is Het Muziekpand Kleuterkoor dan wel iets voor jou?!
Voor oudere kinderen zijn er ook mogelijkheden om mee te zingen in een koor: Kinderkoor De Muziekmasjien" (7 t/m 11 jaar), Vocal Group It’s amaZING! (12+) en Vocal Group 21+ Harmoniz (21+).
Kom gewoon een keertje meedoen en ontdek hoe leuk muziek maken en in het bijzonder samen zingen is.
Mail naar: frank@hetmuziekpand.nl of kijk op www.hetmuziekpand.nl.