Mobiliteit en zelfstandigheid zijn een waardevol bezit

Groenen Mobiliteit houdt u langer zelfstandig en mobiel

Berkel en Rodenrijs - Minder mobiel worden is vaak een gevolg van ouder worden. Ook kan er tijdelijk een mindere mobiliteit aanwezig zijn of behoefte aan hulp nodig zijn door een operatie of medische ingreep. Groenen Mobiliteit is een totaalleverancier van mobiliteits- en thuiszorghulpmiddelen en gespecialiseerd op het gebied van scootmobielen, rolstoelen, sta-opstoelen, rollators en looprekken.

Langer zelfstandig blijven, dat wil iedereen en met de huidige mobiliteitsproducten en zorghulpmiddelen zijn er vele oplossingen mogelijk.
De scootmobiel is voor velen de ideale oplossing om vrij te kunnen bewegen. Met dit multifunctionele vervoermiddel kunt u weer buitenshuis uw eigen weg bepalen. Een bezoek brengen aan familie en vrienden, boodschappen doen of gewoon lekker een rondje door het park rijden. Groenen Mobiliteit heeft een grote selectie van diverse merken in de showroom staan. Ook kan men voor een occasion met volledige garantie terecht bij Groenen.
De eigen werkplaatsen leveren snel de juiste service, of het nu gaat om een lekke band, een reparatie of een complete servicebeurt. Een jaarlijkse onderhoudsbeurt is wenselijk zodat u veilig en vertrouwd op pad kunt en voorkomt dat u onverwachts stil komt te staan. Hiervoor bestaan standaard tarieven en mochten er onderdelen kapot zijn of vervangen moeten worden dan wordt er vooraf overlegd over de eventuele kosten. De scootmobiel kan in de regio ook opgehaald en weer teruggebracht worden. Indien mogelijk wordt uw scootmobiel ter plaatse gerepareerd.
Naast de mobiliteitsproducten kent Groenen Mobiliteit ook een groot assortiment zorghulpmiddelen en is tevens een officieel uitleenpunt van Medipoint, Een hulpmiddel is eenvoudig te lenen of te huren. Ook is er een uitgebreid aanbod aan zorg- en welzijnsproducten op voorraad.
Groenen Mobiliteit is een totaaloplosser en heeft daarom ook een samenwerkingsverband met Otolift Trapliften. Een Otolift traplift is gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Laat u de traplift jaarlijks onderhouden, dan krijgt u levenslange garantie.

Verhuurservice

Goed om te weten is dat Groenen Mobiliteit ook scootmobielen verhuurt. Mensen die bijvoorbeeld een knie- of heupoperatie hebben ondergaan zijn meestal gebonden aan het gebruik van een kruk en hebben daardoor een beperkte actieradius. Het huren van een scootmobiel biedt dan uitkomst. Deze service wordt verleend in het verzorgingsgebied in en rond Lansingerland.
Groenen Mobiliteit is gevestigd aan de Berkelse Poort 13a, 2651 JX in Berkel en Rodenrijs, telefoon 010 – 303 78 57, website Groenenmobiliteit.nl, of mail naar info@groenenmobilteit.nl voor meer informatie.