Morgen, Koningsdag, zullen net als voorgaande jaren honderden vrijwilligers hun oranje outfit aantrekken om zich op welke manier dan ook in te zetten voor een geweldig feest. Dit natuurlijk ook met dank aan de vele sponsors die een bijdrage aan de oranjefeesten hebben gegeven.
Wat zouden we moeten zonder al die vrijwilligers? In Bergschenhoek moesten we het bijna zonder oranjefeest doen. Gelukkig hebben enthousiaste mensen alsnog hun schouders eronder gezet en het oranjecomité in Bergschenhoek nieuw leven ingeblazen. En ziedaar, er is weer een geweldig programma samengesteld.
Als inwoners van Lansingerland is het goed ons ervan bewust te zijn, dat dit soort activiteiten niet zonder de inzet en betrokkenheid van anderen gehouden kunnen worden. Gezelligheid en plezier dankzij anderen. Misschien een idee om je volgend jaar ook aan te melden als vrijwilliger.
Begin van de week zag de weersverwachting er voor Koningsdag aardig uit, inmiddels zie ik alweer wat regendruppels in de verwachtingen verschijnen.
Weer of geen weer: een fijne Koningsdag gewenst!

​​​​​​​Annette Docter