NLdoet brengt ontmoeting en mooie resultaten

Lansingerland - Dit jaar vond NLdoet plaats op vrijdag en zaterdag 10 en 11 maart. NLDoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland en wordt jaarlijks gehouden. In Lansingerland waren vrijwilligers zowel binnen als buiten actief. Veel inwoners gingen in hun eigen buurt aan de slag om onze gemeente weer een stuk schoner, gezellig en bekender te maken!

NLdoet was extra gezellig door het zonnetje op zaterdag. Helaas was het vrijdag minder zonnig weer, maar dat weerhield de vrijwilligers er niet van om aan de slag te gaan. Er werd hard gewerkt, maar ook gelachen en genoten met elkaar. Samen doe je het werk en bereik je mooie resultaten!
De klusaanbieders/organisaties bedanken alle vrijwilligers die van deze NLdoet een festijn hebben gemaakt. Aan het weekend is meegedaan door Stichting speel-o-theek, Middin, Laurens De Tuinen, Laurens Bergschenhoek, Laurens Oranjehoeck, Outdoor Valley, de r.k. St. Willibrordkerk Bergschenhoek, Scouting Bleiswijk, Stichting Sprank het Hoekpunt – Bergschenhoek, Volkstuinvereniging Berkelhof, Welzijn Lansingerland (locatie Hergerborch), Welzijn Lansingerland (locatie Bergschenhoek) en speeltuin de Kievit.
De foto’s zijn gemaakt door drie vrijwillige fotografen Jan Lous, Dick den Bakker en John Hofman. Het VIP Lansingerland bedankt hen voor de mooie foto’s die zij voor de organisaties hebben gemaakt.