Bleiswijk - Op een regenachtige zondagmiddag trad HVB Dames 1 aan tegen Woerden D1. Bleiswijk was vastbesloten de tweede seizoenshelft anders in te vullen dan de eerste. Dit was ook meteen terug te zien in de wedstrijd. Direct na het uitnemen van de bal wist Bleiswijk al een kans te creƫren. Helaas resulteerde dit niet in een doelpunt. Hierna volgden nog veel kansen, maar helaas geen doelpunt. De eerste actie van Woerden resulteerde in een corner en daarmee gelijk een doelpunt. Dit zorgde ervoor dat Bleiswijk moest proberen gelijk te maken. Weer volgden er veel kansen voor Bleiswijk waaruit opnieuw een counter van Woerden ontstond. Woerden bewees een echte counterploeg te zijn door Bleiswijk tegen de verhoudingen in op een 2-0 achterstand te zetten. Desalniettemin bleef Bleiswijk aanzetten wat in het eerste kwart nog tot een aansluitingstreffer leidde. Via een corner flatste Inti Scholten de bal keihard tegen de plank. Eindelijk was Bleiswijk los. Nog voor rust werd de 2-2 gemaakt via Britt Oskamp. In de tweede helft bleef Bleiswijk lekker doorgaan met aanvallen wat in een aantal mooie kansen resulteerde. In het derde kwart wist Danisha Pelkman Bleiswijk voor het eerst op voorsprong te brengen. In het vierde kwart kon Bleiswijk de wedstrijd eindelijk over de streep trekken door een doelpunt van Isabel Boltjes.