Bleiswijk - Vandaag mochten de heren van Bleiswijk afreizen naar Alkemade voor het begin van de tweede seizoenshelft. Alkemade wist al vroeg vanuit een strafcorner op voorsprong te komen. Dit werd al snel beantwoord door HVB H1 met een doelpunt om de score weer gelijk te trekken. Wederom wist Alkemade een voorsprong te bemachtigen door middel van een strafcorner. Vlak voor het einde van de eerste helft lukte het de heren uit Bleiswijk ook een strafcorner te verzilveren. De ploegen gingen met een gelijkspel van 2-2 de rust in. In de tweede helft zetten de heren uit Bleiswijk de knop om en kwamen vrij snel op een voorsprong van 2-4. Het goede spel werd voortgezet in de resterende minuten van de wedstrijd en zo wist HVB H1 de stand uit te breiden naar 2-7. Zo konden zondag de eerste punten van de tweede seizoenshelft mee naar huis worden genomen.