Showroom SALE bij De Berckelaer

Berkel en Rodenrijs - Joost en Mariëlle Damsteegt gaan regelmatig op bezoek bij meubelleveranciers voor de Berckelaer Wonen & Slapen. Bij de Berckelaer hebben ze naast Henders & Hazel, Xooon en COCOmaison ook de Berckelaer Home Collection. Hier vallen merken als Eleonora, By-Boo, Sevn en Nix Design onder.

"In de afgelopen weken is er een nieuwe collectie meubelen en accessoires ingekocht en daar moeten we ruimte voor maken in onze showroom", vertellen Joost en Mariëlle. "Om de nieuwe collectie ten volste tot zijn recht te laten komen, gaan we de showroommodellen die uitlopen 'opruimen' door middel van een Showroom SALE op zaterdag 18 maart 2023. Die dag zijn er extreem hoge kortingen op de geselecteerde meubelen. De meubelen zijn in de showroom en op de outlet afdeling op de tweede etage te vinden. Tevens tref je daar ook de slaapstudio’s aan."
De Berckelaer Wonen en Slapen is aangesloten bij Woninginrichting-aan-huis bekend als de vaste partner van het Tv-programma 'Weer verliefd op je huis' van VT-Wonen. Wil je meer weten of alvast een kijkje nemen in het sale assortiment kijk dan op www.berckelaer.nl.