Een reis door de tijd met vrouwenkoor Mixed Voices

Lansingerland - Na twee keer uitstel, vanwege corona, kan Mixed Voices eindelijk haar 30-jarig jubileum vieren. Dit Rotterdamse koor heeft ook Lansingerlandse dames onder zijn leden en was onder andere te beluisteren tijdens de beide winterfairs in Berkel en Rodenrijs en ook bij 'Gouda bij Kaarslicht'. Mixed Voices is een koor dat bestaat uit 27 enthousiaste vrouwen en zich vooral onderscheidt door de keuze van niet alledaags repertoire.

Vrouwenkoor Mixed Voices heeft een zeer gevarieerd en veelzijdig repertoire in allerlei talen. Niet alleen Nederlands en Engels, maar ook Spaans, Iers, Italiaans en Servisch komen voorbij. Het 6-stemmig koor met 27 enthousiaste dames bestaat al sinds 1990.
Zondagmiddag 26 maart geven zij een lustrumconcert in de kleine zaal van het nieuwe Theater Zuidplein. De show begint met een oud volkslied en neemt je daarna mee door de tijd. Je kunt genieten van oude volksmuziek uit de Balkan en Ierland, Latin muziek, Engels ballades, Nederland cabaret en liedjes uit de hedendaagse pop. Dirigente Ana Mihaljovicis verantwoordelijk voor de prachtige, meest 6-stemmige arrangementen. Speciaal voor dit concert wordt Mixed Voices muzikaal begeleid door een drietal enthousiaste topmuzikanten.
Kaarten à € 12, 50 (inclusief een consumptie) zijn verkrijgbaar via https://www.theaterzuidplein.nl.
Op Facebook, Instagram of YouTube (vrouwenkoormixedvoices) is meer informatie te verkrijgen of mail naar: vrouwenkoormixedvoices@hotmail.com.