Living-Fit fysio breidt uit

Bleiswijk - Met het afstuderen van Xander Verbeek is Living-Fit in Bleiswijk weer een goede fysiotherapeut rijker. Xander heeft zijn stage goed afgerond en versterkt nu het team van Living-Fit in Sportcentrum Rottemeren aan de Kooilaan in Bleiswijk.

Xander gaat zich bekwamen in dry-needling en past inmiddels focus-shockwave toe. Hij begeleidt patiënten met medische fitness en is vanuit zijn voetbalcarrière bij Soccer Boys betrokken bezig met sportblessures. Hij behandelt tevens op de dinsdagavond blessures voor de selectie van Soccer Boys.
Medische fitness wordt momenteel ook veel toegepast bij long-covid patiënten. Hiervoor bestaat een speciale regeling met betrekking tot vergoeding door de zorgverzekeraar.
Coen Kuiper, ortho-moleculair therapeut, kan bij langdurige klachten meten in hoeverre er extra vitamines en mineralen genomen moeten worden.
Annick Stokhof en Krista Meijer hebben met succes de opleiding echografie afgerond en kunnen nu alvorens met shockwave te behandelen eerst een echo maken. Zij zijn met name gericht op de behandeling van hielspoor, schouder- en kniepeesklachten, carpaaltunnel syndroom, achillespeesklachten, et cetera.
Nieuw in de praktijk is de behandeling met klassieke homeopathie en life coaching door Simone Hartman. Zij houdt spreekuur op de Orion 45 in Bleiswijk. Osteopaat Stefanie Schweins houdt tevens praktijk op de Orion. Zij is onder meer gespecialiseerd in onvruchtbaarheidsklachten.
Jan Vermin is gespecialiseerd in acupunctuur. Hij behandelt momenteel onder andere veel patiënten met hooikoortsklachten. Andere indicaties voor acupunctuur zijn onder meer hoofdpijn/migraine, menstruatieklachten, overgangsklachten en stoppen met roken.

Living-Fit is ook gevestigd in gezondheidscentrum de Tuinen in Bleiswijk, in Delft, Gouda, Pernis en Heijplaat. De praktijk houdt met de tak Living-Fit Arbo tevens spreekuur op bedrijven en begeleidt ziekteverzuim.
Kijk voor meer informatie op de website Living-Fit.nl of bel 010 - 416 38 47.