Kom oefenen voor het Combat Scholieren Tafeltennistoernooi

Bleiswijk/Bergschenhoek - Op Goede Vrijdag 7 april organiseert tafeltennisvereniging Combat het Combat Scholieren Tafeltennistoernooi in de sporthal achter de Anne Frankschool in Bleiswijk. Op woensdag 29 maart en 5 april is de sporthal van 19.30 tot 21.00 uur speciaal voor de jeugd van de basisscholen geopend om te oefenen voor het scholierentoernooi.

Het toernooi is voor de groepen 4 tot en met 8 van vijf basisscholen uit Bleiswijk en zeven basisscholen uit Bergschenhoek.
Naast individuele prijzen is er ook een scholenwisselbeker te winnen. De laatste keer was het de Wiekslag die met de wisselbeker terug naar school ging.
De groepen 4, 5 en 6 spelen van 9.30 tot 12.30 uur en de groepen 7 en 8 van 13.30 tot 17.00 uur. Er worden veel wedstrijden gespeeld.
Om 16.15 uur wordt tussen de winnaars van alle groepen om de titels algemeen jongenskampioen en algemeen meisjeskampioen gespeeld.
De leerlingen kunnen zich via de website van Combat inschrijven: www.ttvcombat.nl, ook de scholen hebben alle informatie gekregen.