Wegwerkzaamheden en afsluitingen

In de gemeente Lansingerland en directe omgeving vinden diverse wegwerkzaamheden plaats of zijn er wegen afgesloten. Kijk voor de meest actuele situatie op de website van de gemeente Lansingerland.

Berkel en Rodenrijs

- Weidevogelgebied Bergboezem afgesloten tijdens broedseizoen van woensdag 1 maart tot en met zaterdag 1 juli 2023. In de overige gebieden in de Groenzoom loopt het reguliere broedseizoen van 15 maart tot en met 15 juli. Hierbij geldt dat honden aangelijnd moeten blijven om verstoring van broedende vogels te voorkomen. Uitzondering hierop zijn de aangewezen losloopgebieden. Wie vragen heeft, kan contact opnemen met beheerder Cor Noorman via: beheer@degroenzoom.nl .

- Edisonstraat, van 13 tot en met 22 maart 2023 in beide richtingen afgesloten wegens rioleringswerkzaamheden. Omleiding ingesteld.

- Molen van Buijspad (fietspad tussen de Raadhuislaan en de ds. Van Koetsveldstraat, van 13 maart tot en met 6 april 2023, met uitzondering van de weekenden, van 08.00 tot 16.00 uur in beide richtingen voor een deel afgesloten wegens takelwerkzaamheden. Omleiding ingesteld.

Bleiswijk

- Jan Steenstraat, tot en met 31 maart 2023, afsluiting, herinrichting.