Bergschenhoek - Op zaterdagavond 18 maart geeft Muziekvereniging Concordia haar traditionele Lenteconcert.
Deze sfeervolle avond wordt verzorgd door de fanfare onder leiding van dirigent Arie Stolk en de MPB (melodische slagwerkgroep) onder leiding van dirigent Vincent Houdijk. Beide orkesten brengen een gevarieerd programma met veel filmmuziek en arrangementen van popmuziek. Speciale aandacht zal uitgaan naar het werk “Steelworks” van componist Tim Kleren. Dit werk, oorspronkelijk voor harmonie gecomponeerd, is speciaal door onze dirigent Arie Stolk gearrangeerd voor fanfare orkest en zal deze avond haar première beleven. Mede door deze première is dit jaar gekozen voor het thema “IJzersterk” . Dit reflecteert overigens ook de sfeer, mentaliteit en samenwerking binnen de muziekvereniging.
Het concert vindt plaats in de centrale hal van het gemeentehuis van Lansingerland, Tobias Asserlaan 1 te Bergschenhoek. Aanvang 20.00 uur, zaal open vanaf 19.15 uur.
Toegangskaarten à € 10,- zijn in de voorverkoop te bestellen via de website www.concordiabergschenhoek.nl. Aan de deur kosten de kaarten € 12,50, zolang er nog stoelen vrij zijn.