VIP Netwerk Café

Lansingerland - Als het niet je dagelijkse werk is, is het werven van fondsen vaak een behoorlijke uitdaging. Bij de meeste verenigingen en stichtingen heeft de penningmeester wel ervaring met het aanvragen van subsidie bij de gemeente, maar misschien kan er nog wel meer. Maar wat? En hoe weet je dan waar de grootste kans op succes ligt?

Donderdagavond 23 februari is er van 19.30 tot 21.30 uur een VIP NetwerkCafé, de plek waar bestuurders en coördinatoren van maatschappelijke organisaties en verenigingen elkaar ontmoeten. Er is altijd een centraal thema. Deze keer is dat: Fondsenwerving. De workshop zal negentig minuten duren. Na afloop is er gelegenheid tot napraten onder het genot van een drankje.
De avond wordt gestart met een korte kennismaking vanuit het VIP Lansingerland en hierna zal Marijke Blom-Laschek een workshop verzorgen over de mogelijkheden voor fondsenwerving, en hoe u hier als organisatie gebruik van kunt maken.
Marijke Blom-Laschek is een dagelijks actieve fondsenwerver en voormalig subsidie-adviseur. Zij geeft via haar organisatie Fondsenwervingdoejezo.nl, workshops en cursussen voor iedereen die meer wil weten over fondsenwerving.
Uiterlijk aanmelden tot 16 februari via info@viplansingerland.nl. Graag onder vermelding van uw telefoonnummer en de vrijwilligersorganisatie waar u bij betrokken bent. Er kunnen zich per vrijwilligersorganisatie twee personen aanmelden. De workshop zal plaatsvinden in Bergschenhoek. Nadere details volgen na aanmelding.
Informatie: www.viplansingerland.nl.