Guusje Gaasbeek oppermachtig bij de pony's

Bleiswijk - Dit weekend vonden bij manege Reigersburgh in Waddinxveen de regiokampioenschappen springen voor paarden en pony's plaats. Naast de mooie dekens en sjerpen ontvingen de kampioenen toegangskaarten voor het CHIO Rotterdam, dat van 21 t/m 25 juni 2023 in Rotterdam plaatsvindt.

Op zaterdag reden alle ponycombinaties, waar Guusje Gaasbeek uit Bleiswijk met Emilinda in de 1.10m en met Easter Ivy in de 1.20m klasse regiokampioen werd. In de klasse 0.90m cat. DE werd ze met Sloot's Sir Thor reservekampioen.
Met de 1.30m klasse werd het indoor regiokampioenschap springen 2023 afgerond. Erica Dijkshoorn uit Bleiswijk reed met Gradino een snelle, foutloze barrage wat haar de regiokampioenstitel, een startbewijs voor The Dutch Masters - Indoor Brabant, een startbewijs voor de landelijke indoor kampioenschappen en twee kaarten voor het CHIO Rotterdam opleverde.
In de klasse 1.00m paarden debuteerde Yazmina Wahlen ('s Gravenhage) zeer succesvol met Firebird. Als regiokampioen gaan zij samen met reservekampioen Nicky Wagemaker (Bergschenhoek) en Sir Giorgio Z en de als derde geƫindigde Polly Gaasbeek (Bleiswijk) en KSH Nevada namens Zuid-Holland naar de landelijke indoor kampioenschappen.