Informatiebijeenkomst: 'Hoe kom ik de winter door?'

Lansingerland - Medewerkers van Welzijn Lansingerland vertellen in de informatiebijeenkomst 'Hoe kom ik de winter door?' over onder andere de activiteiten die op de locaties van Welzijn Lansingerland plaatsvinden.

In de winter kunnen we te maken krijgen met lichamelijke ongemak, voortkomend uit een verminderde weerstand. Het maakt ons direct minder vitaal. De belangrijkste winterkwalen zijn, de griep, een winterdepressie en verkoudheid. Deze kwalen komen het meeste voor. Wees ze voor door heel gezond en vitaal te leven. Hoe pak je dat aan? Naast goed eten, voldoende slaap, is ook bewegen nodig om vitaal de winter door te komen.
Sylvia Frau, werkzaam bij het Activiteitenbureau van Welzijn Lansingerland, zal meer vertellen over onder andere de beweegactiviteiten die op de locaties van Welzijn Lansingerland plaatsvinden. Ook is het mogelijk om een proefles te volgen van Vitaal bewegen. Dit is bewegen voor ouderen en wordt gegeven door Suzan Veltman.
Verder is de ouderenadviseur Liesbeth Buiel aanwezig voor vragen en uitleg over bijvoorbeeld de “huiskamers in Lansingerland” en maatjes die aan huis kunnen komen.
De bijeenkomst is op 21 februari van 14.30 tot 16.30 uur (zaal open 14.15 uur) in Ontmoet!, Wilhelminastraat 1a te Bergschenhoek. Graag vooraf aanmelden bij Welzijn Lansingerland: 010 - 5225545.