DOTO Acro trapt seizoen af

Bergschenhoek - Zondag 8 januari hebben negen teams op ABC-niveau van SV DOTO Acrogym deelgenomen aan de zesde Open Zeeuwse Acro Kampioenschappen (OZAK) in Zierikzee. Zes van deze teams hebben een medaille mee naar huis genomen om toe te voegen aan hun prijzenkast.

Dit jaar deed een recordaantal deelnemers mee aan de OZAK: 181 teams van 23 verschillende verenigingen uit Nederland én België. Dit was de eerste wedstrijd van het seizoen voor SV DOTO Acrogym ABC-niveau.
De winnaars van SV DOTO zijn om te beginnen met de teams op B senior, het team Nerissa, Amberfé en Mette dat een gouden medaille heeft gehaald. Een mooie tweede plek was voor het team Dinte, Charlotte en Ceder. Voor het eerst heeft Doto twee mixparen, zij behaalden op C senior goud én zilver. Goud was voor Mikolaj en Anne. Mixpaar Loa en Fabian behaalden de zilveren medaille. Het duo en trio op C senior mochten de bronzen medaille mee naar huis nemen: duo Nicki en Evi, en het trio Nikki, Britt en Mila.
Alle ABC-teams doen mee aan de plaatsingswedstrijden voor het Nederlands Kampioenschap. De C teams starten 21 januari met de plaatsingswedstrijden, de A en B teams op 18 en 19 maart.