Sfeervolle Winterfair in Willem Huygensz

Berkel en Rodenrijs - Voor de tweede keer organiseren Kringloopwinkel De Paardestal en Cultuur aan het Lint een sfeervolle Winterfair in gebouw Willem Huygensz. Op zaterdag 10 december zal de Kerstman de fair om 10.00 uur openen.

De fair duurt tot 16.00 uur. Die dag is de Paardestal tot 15.00 uur geopend voor de verkoop van kerstspullen, curiosa, kerstgroepen en kerstbomen.
Om 10.30 uur start Angelique Brabander in Willem Huygensz met workshops kerstdecoraties maken. Na afloop gaan de deelnemers met een prachtig stuk naar huis. Kaarten à € 25,00, dit is inclusief materialen, zijn te koop bij Van Atten, Van den IJssel en bij De Paardestal (tijdens de openingstijden).
Om 11.30 en 13.00 uur zijn in Willem Huygensz optredens van het koor Mixed Voices met vrolijke Christmas Carols. Naast glühwein en chocolademelk zijn daar de hele dag heerlijke broodjes en erwtensoep verkrijgbaar. Buiten staat ook een oliebollenkraam. De Paardestal heeft ook in Willem Huygensz een uitstalling met bijzondere kerstartikelen en curiosa. Toegang is gratis.
Willem Huygensz is gevestigd aan de Noordeindseweg 104, achter de r.k.-kerk.