Veel bezoekers Kerstmarkt de Leeuwerik

Bleiswijk - Direct na opening van de deuren stroomden de bezoekers al binnen bij de Kerstmarkt die op zaterdag 26 november in de Leeuwerik werd gehouden. Twee zalen vol met diverse kramen waarop een keur aan kerstartikelen was uitgestald. Er werd goed verkocht, zodat de huiskamers tijdens de kerstdagen er weer gezellig uit zullen zien.

Niet alleen dat, want er was tevens de mogelijkheid om een prachtige armband of ketting uit te zoeken, beschilderde stenen of cosmetica te kopen. In ieder geval om tijdens de feestdagen er weer ‘top’ uit te zien. Sommige verkopers hadden assistentie meegenomen. Zo was er een oma die haar kleinzoon bij zich had. Het bleek een goede verkoper te zijn, al nam ‘ie uiteraard ook even de tijd om een heerlijke kop erwtensoep te nuttigen. Want ook voor de hongerige magen was gezorgd. Een broodje knakworst gaat er altijd wel in zo rond het middaguur. De afdeling KBO Bleiswijk die er ook stond met een tafel, had enkele mooie fotoboeken ter inzage gelegd met foto’s van haar diverse activiteiten over verschillende jaren. Een terugblik waar menigeen blij mee was. Deze keer waren beide zalen van de Leeuwerik benut om de tafels uit te stallen. Voorheen ging het vaak in samenwerking met De Tuinen en stond men zelfs in de wandelgangen. Dit jaar was het dus alleen vanuit de Leeuwerik georganiseerd, mede omdat er geen kledingverkoop was en de zaal dus beschikbaar was. Bij het verlaten van de kerstmarkt konden bezoekers tegen een eerlijke prijs een mooie bos bloemen kopen. Gezellig om daar mee thuis te komen toch!
Tijdens de Kerstmarkt was er ook een loterij. Een aantal prijzen is nog niet opgehaald. Dit zijn de nummers 204 en 205 en 997. De prijswinners kunnen zich melden bij Hennie in ´t Veen, tel. 06 - 57341434.