Regio - Gedeelde Zorg organiseert in samenwerking met Hersenletsel.nl op dinsdag 13 december van 16.00 tot 17.30 uur weer een informatiebijeenkomst over niet-aangeboren hersenletsel (NAH).
Deze bijeenkomst is voor mensen die recent of langer geleden hersenletsel opliepen. Bijvoorbeeld door een herseninfarct, hersenbloeding, TIA, ongeluk met hoofdletsel of hersenoperatie. Ook mensen met MS/Parkinson, familieleden en andere geïnteresseerden zijn welkom.
Het thema is deze keer ‘Hersenletsel krijg je niet alleen’. Karin de Jong en Daniëlle Schipper, beiden werkzaam bij Palet Welzijn, komen wat vertellen over de mantelzorgondersteuning en in balans blijven als mantelzorger. Er zijn ook ervaringsdeskundigen. Tevens is er gelegenheid tot lotgenotencontact en het stellen van vragen.
De bijeenkomst wordt gehouden in het Vijfde Huis, Jac. P. Thijsselaan 45 in Gouda. Er zijn hier geen kosten aan verbonden.
Aanmelden is noodzakelijk via gm-gedeeldezorg@ghz.nl of bel 0182-505534. Geef bij aanmelding naam, e-mailadres, telefoonnummer en het aantal personen door waarmee u komt. Ook kunnen eventuele vragen of opmerkingen alvast worden doorgegeven, zodat dit in de voorbereiding meegenomen kan worden.