Winterinspectiedag bij Nissan Cas Lamens

Berkel en Rodenrijs - Na twee jaar afwezigheid zal het zaterdag 26 november weer een gezellige drukte zijn bij Nissan Cas Lamens, Rodenrijseweg 57 te Berkel en Rodenrijs. Die dag vindt de winterinspectiedag plaats.

Door corona heeft Lamens de jaarlijkse gezellige winterdag moeten schrappen, maar dit jaar is hij er weer. Terwijl u geniet van een kopje koffie met iets lekkers of een heerlijk kopje soep wordt uw auto gecontroleerd op diverse vitale delen zodat u weer veilig de winter in kunt.
Graag wel even aanmelden op info@lamens.nl of 010-5112399 onder vermelding van uw kenteken en of u in de ochtend of de middag wilt komen.
Er is van alles te beleven in de showroom. De nieuwe elektrische modellen van Nissan staan netjes uitgestald en u vindt een mooie selectie jonge occasions en diverse aanbiedingen.
De koffie wordt verzorgd door een echte Barista en vanaf de middag staat er een winterse soep of stamppot voor u klaar. Mocht uw auto al winterklaar zijn, ook dan bent u van harte welkom voor een hapje en/of drankje.