Lansingerland - Steunpunt Mantelzorg organiseert in samenwerking met de casemanagers van Vierstroom Thuiszorg een informatiebijeenkomst met het thema ‘Omgaan met veranderd gedrag bij dementie’.
Deze bijeenkomst wordt georganiseerd voor mensen die zorgen voor een naaste uit hun omgeving met de ziekte dementie. Tijdens de bijeenkomst wordt informatie gegeven over de werking van het brein en krijg je handvatten en tips aangereikt die je kunnen helpen in de dagelijkse omgang met je naaste. Daarnaast is er ook ruimte voor het stellen van vragen en ervaringen te delen.
De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 30 november in Ontmoet!, Wilhelminastraat 1a, Bergschenhoek. De zaal gaat om 13.15 uur open, aanvang 13.30 uur, einde 16.00 uur.
Deelname is gratis en aanmelden is verplicht. Aanmelden kan door een mail te sturen naar mantelzorg@welzijnlansingerland.nl of bel naar Welzijn Lansingerland, tel. 010 - 522 55 45. Wie meer informatie wenst, kan vragen naar Sabine van Bruggen van het Steunpunt Mantelzorg.
De bijeenkomst gaat door bij minimaal acht deelnemers en heeft plek voor maximaal twaalf deelnemers.