Kerstconcert Vrienden van de Dorpskerk met Do en gospelchoir

Berkel en Rodenrijs - Stichting Vrienden van de Dorpskerk Berkel en Rodenrijs organiseert op maandag 19 december een Kerstconcert in de Dorpskerk, aanvang 20.00 uur. De Dorpskerk is een beeldbepalend monument in Berkel en met de opbrengst van het concert wordt bijgedragen aan het onderhoud en/of restauratie van de kerk.

Het Kerstconcert dat we kennen onder de naam Christmas & Friends ontvangt dit jaar Do. De zangeres doet momenteel ook mee aan het televisieprogramma Expeditie Robinson en is zeker geen onbekende.
Met de kerstsongs van haar album Bubbles & Bells én een vleugje gospel luidt Do de kerstdagen muzikaal in. Tijdens het feestelijk concert in de Berkelse Dorpskerk zijn bekende en minder bekende kerstklassiekers te horen. Do wordt begeleid door een liveband en een gospelchoir.

Kaartverkoop

De kaarten kosten € 20,00 per stuk (inclusief programmaboekje en afterparty) en zijn verkrijgbaar bij Boekhandel Janneke, Kerkstraat 29, Berkel en Rodenrijs. Ook kunnen ze worden besteld door een mail te sturen naar vriendendorpskerkberkel@hotmail.com o.v.v. naam en adres. Indien voorradig zijn kaarten verkrijgbaar voor aanvang van het concert in de kerk.
Na ontvangst van de betaling plus € 2,00 reserveringskosten (per reservering ongeacht het aantal bestelde kaarten) op rekeningnummer: NL67RABO0153722606 t.n.v. Stichting Vrienden van de Dorpskerk Berkel en Rodenrijs, ontvangt men een bevestiging per e-mail. De kaarten liggen dan op de avond van het concert voor klaar in de kerk.
Let op! Als uw betaling niet binnen een week na aanmelding is ontvangen, komt uw reservering automatisch te vervallen.