Schuurverkoop met kerstspullen

Bleiswijk - Op zaterdag 26 november is er weer een schuurverkoop aan de Overbuurtseweg 4, met onder meer veel leuke kerstspullen. Van 09.00 tot 12.00 uur is er mogelijkheid om kerstspullen, kleding, curiosa, brocante, serviesgoed, bloempoten, vazen, lampen, hobby-artikelen, mooie boeken, cd’s, dvd’s, speelgoed, elektronica, tuinmeubelen en nog véél meer op de kop te tikken. Zet alvast wat boodschappenkisten en tassen achterin de auto voor alle aankopen en kom onder het genot van een kopje koffie en wat lekkers gezellig snuffelen. De opbrengst is voor het onderhoud van de Dorpskerk. Van harte welkom!

Wandel en fietsen KBO

Bleiswijk - Ook in de herfst en winter gaan de wandel/fietsactiviteiten van KBO Bleiswijk door. We zien in de natuur andere kleuren en de temperatuur is wat lager. Deelnemers gaan dus warm gekleed van start om elke keer weer een verrassende tocht te ondernemen op de volgende dinsdagen: 29 november wandelen, 6 december fietsen,13 december wandelen, 20 december fietsen, 27 december wandelen en 2 januari fietsen. Vertrek 14.00 uur vanaf het kerkplein van de r.k.-kerk aan de Hoefweg. Deelname is gratis en aan- of afmelden is niet nodig.

Klaverjasclub 't Schooltje

Bleiswijk - Klaverjasclub ‘t Schooltje organiseert elke dinsdagavond van 20.00 tot 22.45 uur vrij klaverjassen in de kantine van Soccer Boys. ‘Nakaarten’ kan natuurlijk ook. Entree € 3,50 voor een verzorgde en gezellige avond. Iedereen is welkom! Info: Margaret de Gruijter, tel. 06-42332107.

Soos KBO Bleiswijk

Bleiswijk – De eerstvolgende KBO-soosmiddag in De Leeuwerik is op woensdag 30 november, aanvang 13.30 uur. De activiteiten zijn klaverjassen en het spelen van Rummikub, maar het allerbelangrijkste is de ontmoeting met elkaar! Deze soosmiddag heeft een sinterklaastintje.

Geen verzamelbeurs De Leeuwerik

Bleiswijk - In verband met de Wintermarkt die zaterdag 26 november in De Leeuwerik wordt gehouden, komt de verzamelbeurs deze maand te vervallen. Ook in december vindt er geen verzamelbeurs plaats. De eerstvolgende keer is zaterdag 28 januari 2023. Informatie: Maja en Bert van Kampen, tel. 010-5216622.