Eerste hulp bij ouderen: informatieve bijeenkomst vrijwilligers

Lansingerland - Op maandagmiddag 17 oktober organiseert het VIP Lansingerland voor alle vrijwilligers in Lansingerland een informatiebijeenkomst met als onderwerp: Eerste hulp bij ouderen.

Onderwerpen die aan bod komen tijdens deze bijeenkomst: herkennen van een beroerte, bloedverlies en bloedverdunners, verandering van het menselijk lichaam (botontkalking), verslikking, stabiele zijligging en botbreuken. De theorie wordt afgewisseld met kleine demonstraties.
De bijeenkomst wordt verzorgd door een ervaren EHBO-instructeur en zal plaatsvinden op maandagmiddag 17 oktober 13.30 tot 16.30 uur (inloop 13.15 uur) in Lansingerland.
Vrijwilligers in Lansingerland kunnen zich aanmelden via info@viplansingerland.nl of tel. 010 - 522 55 45. De locatie van de bijeenkomst is in Lansingerland, het adres volgt na aanmelding.

Het VIP Lansingerland is het centrale punt als het gaat om vrijwilligerswerk in Lansingerland. Zij zijn bereikbaar via info@viplansingerland.nl of 010 - 522 55 45. De vrijwilligers vacaturebank en informatie over vrijwilligerswerk staat op viplansingerland.nl. Volg het VIP ook op Facebook, Instagram en Twitter.