Spannende biljartfinale ’t Raedthuys

Berkel en Rodenrijs - Op vrijdag 30 september en zondag 2 oktober werd de finale gespeeld van het rooster libre 2021/2022 van biljartvereniging ’t Raedthuys.

Gehinderd door corona was dit een enerverende competitie geworden, waaraan de wedstrijdleiders Jos van Rosmalen en Henny Bes hun handen vol hebben gehad.
Uit de 39 deelnemers aan het rooster hadden Han Gitz, Michael van de Bulk, Jan Bulk, Jan Switzar, Loek Klaasman en Peter Tolboom zich geplaatst voor deze finale. Het werd een mooie strijd, waarbij de plaatsen één en twee voortdurend wisselden. De vijfde en laatste ronde moest de beslissing brengen. Han Gitz en Peter Tolboom traden tegen elkaar in het strijdperk. In een mooie finalepartij wist Han in 22 beurten het kampioenschap naar zich toe te trekken.
De vereniging ’t Raedthuys kijkt terug op een geslaagd jaar met een mooie finale.
Heeft u ook zin om regelmatig een potje te biljarten, kijk dan eens op www.raedthuysbeerkel.nl. Kom eens kijken. Vanaf 13.00 uur is er altijd wel iemand die u nadere informatie kan geven en de schitterende verenigingsaccommodatie kan laten zien.