Seizoensopening schaatsen op de Uithof

Lansingerland - Zondag 2 oktober konden alle inwoners van Lansingerland en omstreken de schaatsen onder binden tijdens de traditionele opening van het schaatsseizoen in De Uithof in Den Haag.

Er lag een prachtige ijsvloer in de Uithof en jong en oud reden rondjes op de baan. Het was een geslaagde middag waarbij de vereniging er alles aan had gedaan om een ieder deel te laten nemen aan het schaatsen. Iedereen werd hartelijk welkom geheten en wie geen helm of schaatsen had kon deze gratis lenen. Daarna wachtte het ijs. Er was voor ieder wat wils, natuurlijk was het mogelijk om (veel) rondjes te rijden, maar er waren ook leuke clinics georganiseerd waaraan iedereen kon deelnemen.
Heb je afgelopen zondag geschaatst en ben je (heel) enthousiast geworden, of kon je afgelopen zondag niet maar heb je zin om in de winter te schaatsen? Geef je op voor proeflessen via de website www.schaatseninlinelansingerland.nl .
Met behulp van sponsoren Paul & Paul en Plus Koelhuis kon Schaats en Inline vereniging Lansingerland de ijsbaan openstellen voor haar leden en de inwoners van Lansingerland.