Berkel en Rodenrijs - Na de geweldige start vorige week in Klaaswaal wilden de Vrouwen van Berkel nu ook voor eigen publiek een goed resultaat neerzetten en ze gingen dan ook vol enthousiasme de wedstrijd in tegen Barendrecht. Berkel ging direct in de aanval en was veelvuldig op de helft van Barendrecht te vinden met schoten op doel van onder andere Katrijn Daenen, Amerens Bekkers en Alyssa Daal. Dit leverde vooralsnog geen treffer op. Rond de twaalfde minuut volgde het eerste wapenfeit van de gasten, maar zonder resultaat.
Vrijwel direct bij het begin van de tweede helft een schot op doel van Anouk Angkotta waarna ook Jonna Hulshof, Femke van der Burg en Amerens Bekkers de ban probeerden te breken. Rond de 70e minuut kreeg Barendrecht de kans om de score te openen, maar Bianca Troost redde fabuleus en hield de thuisclub in de wedstrijd. Uiteindelijk werd de inzet van Berkel en het meeleven van het publiek beloond, want in de 81e minuut was het Amerens Bekkers die de thuisploeg op de verdiende voorsprong bracht, 1-0. Hierna waren er kansen op meer voor Berkel, maar na ruim 90 minuten blies de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd en was de 1-0 winst een feit.
Komende zaterdag reist het team naar Heerhugowaard voor de ontmoeting met Reigerboys, aftrap 12.30 uur.