LWI Keukenvisie: persoonlijk advies bij aankoop nieuwe keuken

“Wij kijken naar de mogelijkheden en wensen van de klant”

Bergschenhoek - U denkt misschien al enige tijd over het aanschaffen van een nieuwe keuken, maar waar krijg je dan een gedegen en goed advies en kun je in alle rust een keuken uitzoeken? Ga dan eens langs bij LWI Keukenvisie aan de Julianalaan 73A in Bergschenhoek. De prachtige showroom is enigszins ‘verborgen’ tussen de eengezinswoningen in deze straat. LWI Keukenvisie bestaat inmiddels 12½ jaar en is nu vijf jaar in Bergschenhoek gevestigd.

Eenmaal binnen komt de verbazing: wat een prachtige showroom is er in deze ruimte gecreëerd! We worden hartelijk ontvangen door de eigenaren Leen en Monique Witter en nemen plaats aan tafel in een gezellige huiselijke sfeer. De heer Witter opende eind 2017 zijn winkel, maar vanaf 2000 werkt hij al in de keukensector en beschikt dus over een jarenlange commerciële ervaring in deze branche.
“Ik verkoop zelf keukens, maar besteed de montage daarvan uit aan zeer ervaren monteurs, veelal ZZP’ers. De klant krijgt van mij dus een service van A tot en met Z.”
In de showroom staan zeventien keukenopstellingen, dus is er keuze genoeg. Overigens komen de meeste klanten vaak al met een eigen tekening hoe ze het willen hebben, maar dat lijkt eenvoudiger dan het is. “Soms moeten we de klant tijdens het gesprek adviseren een iets andere keuze te maken, omdat de wensen niet haalbaar zijn. Wij meten bij de klant thuis ook alles nog even na, waarna ik op de computer een beeld in 3D maak zodat de klant ziet hoe de keuken er uiteindelijk uit komt te zien. Vroeger ging dat met potlood en een sjabloon."

Eerlijke prijs

De service die LWI Keukenvisie biedt is sterk. “We werken op afspraak zodat we alle tijd kunnen nemen om een zo goed mogelijk beeld te schetsen en advies te geven. Onze winkel is wel vijf dagen per week open: dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.”
Een nieuwe keuken kost uiteraard geld. LWI Keukenvisie biedt een eerlijke prijs en doet niet aan korting of ‘handjeklap’. “Bij ons weet je meteen waar je aan toe bent. Wij kopen keukens in bij Keukencombinatie Keukenspecialisten. De keukens zijn van hoge kwaliteit, komen uit Duitsland en gaan minstens twintig jaar mee.” Terwijl Witter dit zegt komt een van zijn monteurs de showroom binnen. Koos van Raalte heeft jarenlange ervaring met het monteren van keukens en de heer Witter is maar wat blij met hem en de andere monteurs. “Echte vakmensen zijn nu moeilijk te vinden.”
Heeft een klant na montage een klacht of probleempje, dan gaat Witter zelf kijken, waarna het probleem wordt opgelost. Steun en toeverlaat is zijn echtgenote Monique. Zij ondersteunt haar man in de zaak en zorgt voor het reilen en zeilen van de winkel annex showroom. “Zie het als vangnet voor mijn man”, licht ze toe. “Ik ga ook mee naar keukenshows c.q. beurzen om inkopen te doen."
Voor meer informatie kijkt u op de website www.LWIkeukenvisie.nl of bel 010-2108918.