Opening Kunsttoer Lansingerland in het gemeentehuis

Lansingerland - In het eerste weekend van oktober vindt traditiegetrouw de jaarlijkse Kunsttoer plaats. Op een groot aantal plaatsen in de gemeente zullen kunstenaars hun werk laten zien in het atelier of op een gezamenlijke locatie. De opening van de Kunsttoer vindt plaats op vrijdag 30 september in het gemeentehuis aan de Tobias Asserlaan 1 te Bergschenhoek, aanvang 20.00 uur, inloop 19.30 uur.

Ter gelegenheid van de Kunsttoer is een boekje uitgebracht met daarin de locaties die bezocht kunnen worden.
De boekjes zijn onder andere te verkrijgen in de bibliotheken en in plaatselijke boekwinkels. Nadere informatie over de deelnemers is te vinden op www.kunsttoer.nl en met de QR code naast dit artikel.
Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd voor de opening op 30 september. Er is dan tevens gelegenheid de deelnemende kunstenaars te ontmoeten en de overzichtsexpositie te bekijken waarin werken van alle deelnemers worden getoond. Na de openingshandeling kan men onder het genot van een hapje en drankje rustig rond lopen.
Tijdens de Kunsttoer in het weekend van zaterdag 1 en zondag 2 oktober is het gemeentehuis open van 11.00 tot 18.00 uur. De overzichtsexpositie duurt tot en met 26 oktober 2022 en kan bezocht worden tijdens de openingsuren van het gemeentehuis.