Wegwerkzaamheden en afsluitingen

In de gemeente Lansingerland vinden diverse wegwerkzaamheden plaats of zijn er wegen afgesloten. Kijk voor de meest actuele situatie op de website van de gemeente Lansingerland.

Berkel en Rodenrijs

- Fietspad Zwarteweg (Zwarte Paadje): afsluiting tot eind 2022.

- Vogelweg: t/m 14 oktober 2022 afsluiting wegens herinrichting weg, omleiding via Buizerdhof ingesteld.

Bergschenhoek

- Smitshoek: werkzaamheden 15 t/m 28 september 2022. Afsluiting met voetgangersomleiding. Verkeer met bestemming Vlaggemansdreef wordt via een aparte strook over het Kerkplein gestuurd en verkeer naar de Smitshoek wordt met behulp van verkeersregelaars via De Akker geleid.

Landscheiding

Bij de Landscheiding wordt gewerkt aan het viaduct over het spoor van de RandstadRail. Tot en met 8 november wordt de Landscheiding een aantal keer in beide richtingen voor autoverkeer afgesloten op het deel tussen Spoorhaven (metrostation Rodenrijs) en de rotonde N471 (G.K. van Hogendorpweg). In de tussenliggende periodes wordt het verkeer met verkeerslichten geregeld. Fietsers houden altijd doorgang.
Planning: 20 september t/m 10 oktober: afsluiting (mogelijk dat de werkzaamheden op 5 oktober klaar zijn, in dat geval geldt vanaf 5 oktober weer de om-en-om regeling), 10 oktober t/m 1 november: om-en-om regeling met verkeerslichten, 1 november t/m 8 november: afsluiting.