Moord in Lansingerland

Berkel en Rodenrijs – Na haar publicaties van korte verhalen op Facebook, de uitgave van een gedichtenbundel en haar deelname aan een zestal verhalenwedstrijden zette Dorothea Virginia Russel de volgende stap in haar beginnende schrijverscarrière. Graag laat zij Lansingerland kennis maken met een bundel van drie spannende korte verhalen waarin moord en mysterie de boventoon voeren. Moord in Lansingerland.

“Korte verhalen met zowel spanning als een bloederig randje; ik lees ze zelf graag,” glimlacht de Berkelse schrijfster. “De eerste schreef ik voor een verhalenwedstrijd en die leverde me een eervolle vermelding op van het schrijversplatform Oostland Literair. Plaatsing van dit verhaal op Facebook leverde veel verzoeken op voor een vervolg. Een goede stimulans om door te gaan en dus zien veel van mijn dagen er daarna anders uit. Graag wil ik mijn eerste boek met de drie korte spannende detectives presenteren in mijn eigen woonomgeving. Daarom ben ik blij daar de gelegenheid toe te krijgen van zowel Primera als Van Atten, beide boekwinkels in het centrum van Berkel en Rodenrijs.”
De spectaculaire presentatie in Berkel Centrum vindt plaats op 3 september bij Primera aan de Wilhelminastraat tussen 10.00 en 12.00 uur en bij Van Atten aan de Kerkstraat tussen 13.00 en 15.00 uur. De schrijfster is daarbij zelf aanwezig en kan op verzoek elk gekocht boek signeren. Bij uw boek ontvangt u een boekenlegger cadeau met een code. Die code geeft u gratis toegang tot een nieuw verhaal naar keuze op de website van deze auteur. Een leuke aanschaf voor jezelf of om cadeau te doen; voor slechts € 19,99.
U kunt meer over Dorothea lezen in de Geboren en Getogen bijlage in deze krant.