Wegwerkzaamheden en afsluitingen

In de gemeente Lansingerland vinden diverse wegwerkzaamheden plaats of zijn er wegen afgesloten. Kijk voor de meest actuele situatie op de website van de gemeente Lansingerland.

Berkel en Rodenrijs

- Fietspad Zwarteweg (Zwarte Paadje): afsluiting is verlengd tot eind 2022.

Bergschenhoek

- Hoeksekade - m.i.v. 29 juli 2022 tot en met 17 februari 2023: de oude fysieke afsluiting is komen te vervallen. Vanaf 29 juli jl. is de nieuwe fysieke afsluiting van kracht geworden ter hoogte van de poller Hoeksekade. De afsluiting geldt 24/7. Alleen voetgangers en brom-/fietsers kunnen er langs. De poller is gedurende deze periode altijd naar beneden.

- Dorpsstraat: tot 26 augustus 2022 dicht in beide richtingen, omleiding ingesteld voor voetgangers, gemotoriseerd - en fietsverkeer.

- Dorpsstraat/Smitshoek: afsluiting tot 9 september 2022 16.00 uur. De Smitshoek is voor gemotoriseerd verkeer alleen te bereiken via de zijde vanaf de Berkelseweg. Over het kerkplein worden hier tijdelijk voorzieningen voor getroffen. Dit geldt ook voor de hulpdiensten. Omleiding in beide richtingen ingesteld, ook voor (snor)fietsers.