Met scouts van Sparta Rotterdam

Jonger Oranje Talentendag bij TOGB

Berkel en Rodenrijs - Op de velden van TOGB wordt op zondag 18 september de Jonger Oranje Talentendag met scouts van Sparta Rotterdam gehouden. Beginner of gevorderd, wel of geen lid van een club: het maakt niet uit. Iedereen tussen de 6 en 13 jaar is welkom bij deze plezierige voetbaldag.

Op Sportpark Het Hoge Land in Berkel en Rodenrijs speel je een groot 4 tegen 4-toernooi tegen leeftijdgenoten. Hierbij speel je veel korte en snelle partijtjes en ben je dus lekker vaak aan de bal. Daarnaast krijg je de kans om jezelf te laten zien aan de scouts van Sparta Rotterdam. Zij zijn de hele dag aanwezig om de spelers te bekijken. Na afloop vindt een huldiging plaats van de toernooiwinnaars en worden de beste spelers van de dag bekendgemaakt die doorgaan naar de grote finaleronde.
De Jonger Oranje Talentendag is voor spelers (jongens en meiden) uit de geboortejaren 2009 t/m 2016. Deelname kost € 28,95, inclusief persoonlijk certificaat.
De deelnemers dienen om 09.45 uur bij TOGB aanwezig te zijn, 10.30 uur start talentendag, 12.00-12.45 uur pauze, 14.15 uur huldiging en bekendmaking finalisten, 14.45 uur einde.
Inschrijving en informatie: www.jongeroranje.nl/talentendag-togb .