Huttendorp zoekt vrijwilligers

Bleiswijk - 'Back to the future', ofwel terug naar het normaal en zo terug naar de toekomst, is het thema van de JeugdSpeelWeek die van maandag 15 tot en met vrijdag 19 augustus in Bleiswijk wordt gehouden. Natuurlijk met het bekende Huttendorp. Het bestuur van de JeugdSpeelWeek is nog wel op zoek naar vrijwilligers, dus meld je aan!

Twee jaar kon de JeugdSpeelWeek niet doorgaan. Daarom heeft het bestuur besloten een uitzondering te maken voor de kinderen die de afgelopen twee jaar niet konden meedoen en nu op de middelbare school zitten en te oud zijn om dit jaar mee te doen. Ook zij mogen zich maandagochtend 15 augustus om 10.00 uur melden bij de poort van het terrein op de parkeerplaats ter hoogte van de Kooilaan 3. Kinderen hoeven zich niet vooraf aan te melden voor de JeugdSpeelWeek.
Tijdens de JeugdSpeelWeek staat het Huttendorp centraal. Vanaf maandagochtend is er alle gelegenheid voor de kinderen om met elkaar een mooie en stevige hut te bouwen. De hutten zullen worden gekeurd om te kijken of ze veilig zijn om in te slapen. Verder zijn er die week wateractiviteiten, knutselen/bloemschikken, een survival en een viswedstrijd. Donderdagavond kunnen kinderen die zich hiervoor aanmelden in hun hut blijven slapen en is er een avondprogramma. Kortom, genoeg te beleven.

Vrijwilligers

Maar een JeugdSpeelWeek zonder vrijwilligers is niet mogelijk, dus het bestuur roept iedereen op zich aan te melden als vrijwilliger. Dat kan door een mail te sturen naar info@jeugdspeelweek.nl, via de Facebook pagina of de website www.jeugdspeelweek.nl (waar meer informatie en het informatieboekje te vinden zijn) of kom gewoon aanwaaien tijdens het Huttendorp. Er is altijd wel iets te doen! Twijfel niet en meld je aan!