Voetbaldagen bij Soccer Boys

Bleiswijk - Voetbalvereniging Soccer Boys organiseert voor het eerst, in samenwerking met Double Sports, op woensdag 10 augustus, donderdag 11 augustus en vrijdag 12 augustus 2022 de Jeugdvoetbaldagen.

Bij aankomst ontvangen alle deelnemers een mooi voetbaltenue bestaande uit shirt, broekje en kousen. Heb je zin om met je leeftijdgenoten te voetballen, getraind te worden door professionele trainers, de strijd aan te gaan in de penaltybokaal en nog veel meer leuke dingen. Schrijf je dan nu in! Aanmelden kan door middel van het invullen van het online inschrijfformulier dat op de website van Soccer Boys staat: www.soccerboys.nl .
Vanaf 09.30 uur gaan de kleedkamers open. De voetbaldagen beginnen elke dag om 10.00 uur en eindigen omstreeks 16.00 uur. Tijdens de Jeugdvoetbaldagen worden de lunches verzorgd.
De kosten bedragen voor drie dagen € 115,- en voor twee dagen € 90,- p.p. inclusief voetbaltenue, trainingen, wedstrijden, lunches en een diploma. Bij meerdere kinderen uit een gezin die drie dagen meedoen betaalt men € 105,- per deelnemer en bij meerdere kinderen uit een gezin die twee dagen meedoen € 80,- per deelnemer.
Wie meer informatie wenst over de invulling van deze Jeugdvoetbaldagen kan een mail sturen naar Double Sports: evenementen@doublesports.nl of bel: 06-15626586.