Pannenkoeken met De Zonnebloem

Bleiswijk - Op woensdag 20 juli heeft De Zonnebloem een leuke middag georganiseerd in Restaurant “De Soete Suikerbol” in Pijnacker. Zo ongeveer 60 gasten en vrijwilligers van De Zonnebloem van de afdeling Bleiswijk waren al ruimschoots voor twaalf uur aanwezig op het prachtige half overdekte buitenterras van het voornoemde restaurant.

Nadat iedereen een mooi plekje had gevonden in de oergezellige pannenkoekenboerderij werd de koffie geserveerd. Na de koffie was er een klein voorafje en toen iedereen een drankje voor zich had kon een pannenkoek worden besteld en daarna heerlijk verorberd worden. Daarna werd er ook voor alle gasten nog een lekker ijsje met slagroom en een kop koffie geserveerd. Tijdens de koffie was er nog voldoende tijd om met elkaar na te praten, de temperatuur was gelukkig gezakt naar ca. 25 graden, een stuk aangenamer dan de snikhete tropische dag ervoor met 39 graden. En zo rond een uur of drie werd de middag afgesloten door de voorzitter en ging iedereen weer op huis aan. De middag was een ongelooflijk succes.
Wilt u ook gast of vrijwilliger worden van De Zonnebloem, afdeling Bleiswijk, neemt u dan contact op met:
Coos van Leeuwen, Berberisdreef 1, Bleiswijk, tel: 010-5211606, mobiel: 06-28785820. Of stuur een mail naar cozeboy@hotmail.com . Website: www.zonnebloem.nl/bleiswijk .