Iedereen kan sporten; beweeg jij mee tijdens de G-Sportdag?

Lansingerland - Op zondag 4 september organiseert de projectgroep ‘Inclusief sporten en bewegen regio Haaglanden’ een G-sportdag voor mensen met een verstandelijke beperking (16+) bij korfbalvereniging Refleks in Rijswijk. Ook deelnemers uit Lansingerland zijn welkom mee te doen.

Deze sportdag wordt georganiseerd voor inwoners met een beperking uit de gemeenten Lansingerland, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Pijnacker-Nootdorp, Westland, Den Haag, Zoetermeer, Wassenaar, Midden-Delfland en Delft. Het belooft een sportieve, maar vooral gezellige dag te worden.
De sportdag is bedoeld om mensen letterlijk in beweging te krijgen. Op deze sportdag kunnen mensen kennis maken met diverse sporten die worden aangeboden, zoals: dansen, voetbal, judo, hockey, bootcamp of korfbal. Ook is er een veld vol met spelletjes, onder andere sjoelen.
Het doel van de sportdag is een dag vol plezier en sportiviteit tussen deelnemers en verenigingen die de saamhorigheid, sportiviteit, gezondheid en beweeggedrag van deelnemers bevorderen.
Als afsluiter komt de zanger Ronnie Ronaldo optreden en is het feest! Alle deelnemers krijgen een T-shirt en een medaille.
De dag start om 10.00 uur en wordt gezamenlijk afgesloten om 15.00 uur. Deelname is gratis.
Tijdens de G-sportdag zijn er vrijwilligers aanwezig om de deelnemers op de locatie te begeleiden.
Aanmelden voor de sportdag is noodzakelijk en kan via: www.senw-lv.nl/senc
Voor meer informatie kun je contact opnemen via inclusiefsportenregiohaaglanden@outlook.com of bel naar 06-21717210
Voor de sportdag is de organisatie nog op zoek naar een aantal vrijwilligers die kunnen komen helpen. Aanmelden kan bij Lars van Benten, tel. 06-11032034