KBO Bleiswijk organiseert barbecue in pastorietuin

Bleiswijk - Al meerdere jaren organiseert de KBO afdeling Bleiswijk een geweldige barbecue in de mooie pastorietuin achter de kerk aan de Hoefweg. Op vrijdagavond 29 juli is dat weer het geval en zullen veel leden zich weer tegoed doen aan al het lekkers wat door catering bedrijf Paddock geserveerd zal worden.

De tuin is erg groot en dus is er ruimte voor velen. Het is tevens een mooie gelegenheid om met alle aanwezigen een leuke babbel op te zetten over dat wat met elkaar te delen is. Er zal nagepraat worden over het afgelopen verenigingsjaar waarin op het einde allerlei sportieve initiatieven ondernomen worden zoals bijvoorbeeld de jeu de boules wedstrijd, de Pup quiz, en niet te vergeten de seizoenuitslag van het klaverjassen.
Uiteraard is er ook een leuke muziek aanwezig om de sfeer nog aangenamer te maken. Zo vlak voor de vakantie is dit een erg gezellige bijeenkomst in de hoop dat ook de weergoden zullen meewerken. Bij minder mooie weersomstandigheden zal deze avond worden verzet naar een binnenruimte aan de Anjerweg in Bleiswijk. Zij die zich aangemeld hebben krijgen dan een bericht.
De barbecue begint om 18.00 uur en deelname kost € 20,- p.p., inclusief een aantal drankjes. Aanmelden is mogelijk bij Arnold Oosterlaan (010 - 5212469) of bij Henk in ’t Veen (06-13741195). Uiteraard zijn introducees van harte welkom. Ook is het mogelijk om zich als lid van de KBO te laten inschrijven voor slechts € 30,- p.p en zijn dan ook lid tot het einde van het jaar 2022. Zij ontvangen dan tevens het zeer gewilde KBO-PCOB maandblad met veel informatie die van belang is voor alle senioren.