Kom Erbij: groot en divers aanbod aan activiteiten deze zomer

Lansingerland - Voor iedereen die nog op zoek is naar leuke dingen om deze vakantie te ondernemen is er goed nieuws: Kom Erbij Lansingerland heeft weer een heel divers aanbod aan activiteiten waar je (vaak gratis) aan deel kunt nemen!

Van 11 juli tot en met 22 augustus zijn er leuke activiteiten op het gebied van Actief, Sport & Spel, Creatief & Cultureel en Sociaal & Ontmoeten. Daarbij zijn alle inwoners van de gemeente Lansingerland van harte welkom deel te nemen. Op de website vind je het complete aanbod aan activiteiten. Daar lees je ook hoe je je kunt aanmelden voor de activiteiten waar jij warm van wordt.

Samenwerkingsverband

KomErbij Lansingerland, opgericht in 2021, is een samenwerkingsverband van verschillende organisaties uit Lansingerland. KomErbij Lansingerland verbindt organisaties en inwoners die de sociale betrokkenheid willen vergroten en hiermee eenzaamheid verdrijven. Het uitgangspunt van de werkgroep KomErbij is een inclusieve samenleving: ‘Eenzaamheid hoort bij het leven, waar het problematisch wordt pakken we samen eenzaamheid en sociaal isolement aan’. Deze coalitie zet de grote lijnen uit en werkt samen met de gemeente Lansingerland in het kader van de beleidsaccenten ‘Eenzamen aan boord’ en ‘Langer Thuis’. Iedereen is welkom om mee te doen aan één of meerdere activiteiten. Maak kennis met het cultuur-, sport- en bewegingsaanbod in de gemeente Lansingerland!