Inloopspreekuur SeniorWeb

Bleiswijk - Elke donderdagmiddag staan vrijwilligers van SeniorWeb paraat in de Leeuwerik (ruimte de Mus) om bezoekers te helpen bij hun PC, laptop, tablet of smartphone vragen of problemen. In de maanden juni, juli en augustus is het inloopspreekuur echter alleen op afspraak geopend in verband met beperkte bezetting. De toegang is gratis en iedereen is welkom. Het inloopspreekuur is dus niet voorbehouden aan alleen leden van SeniorWeb. Stuur voor het maken van een afspraak een e-mail aan: senwebbleiswijk@gmail.com en vermeld waar uw vraag over gaat (Windows, iOS, Android, PC, Tablet, smartphone) en geef het telefoonnummer op waarop u bereikbaar bent. U ontvangt dan een afspraakbevestiging retour.

Wandelen/fietsen met KBO

Bleiswijk – Elke dinsdagmiddag organiseert de KBO Bleiswijk een mooie en vooral sportieve wandel- en fietstocht met haar leden en andere belangstellenden, vertrek 14.00 uur vanaf het kerkplein aan de Hoefweg. Planning: 2 augustus fietsen, 9 augustus wandelen en 16 augustus fietsen. Ook de soosbijeenkomsten (klaverjassen, Rummikub) op de woensdagmiddag in De Leeuwerik, aanvang 13.30 uur, gaan in de zomermaanden door. Op 29 juli is er 's avonds een barbecue in de pastorietuin, op 3 augustus is er soos, aanvang 13.30 uur.

Bridgen in De Leeuwerik

Bleiswijk - Op dinsdagmiddag 6 september start het nieuwe seizoen bridgen weer. Vanaf 13.00 uur bent van harte welkom in De Leeuwerik. Ook als u geen partner heeft kunt u langskomen en zal er een partner voor u gezocht worden. Bij interesse, neem contact op met Ton van Dalen, Ton.v.dalen@gmail.com .

De Leeuwerik hele week geopend

Bleiswijk - Ook in de zomervakantie is Ontmoetingscentrum De Leeuwerik aan de Leeuwerikstraat 2 te Bleiswijk dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur geopend, op zaterdag- en zondagmiddag vanaf 13.30 uur.
U kunt er anderen ontmoeten en gezellig een kopje koffie of thee met elkaar drinken. Wees welkom!