Loop je mee met het VIP Lansingerland?

Lansingerland - Tijdens een gezellige wandeling van ruim een uur vertellen medewerkers van het VIP Lansingerland (Vrijwilligers Informatie Punt Lansingerland) graag wat vrijwilligers allemaal doen in Lansingerland en waar ze te vinden zijn. Ze beantwoorden al je vragen over vrijwilligerswerk en mogelijkheden.

Reactie van een deelnemer: "Sinds mei van dit jaar doe ik vrijwilligerswerk in de bibliotheek van Bergschenhoek. Ik sta één ochtend achter de bar en om de week help ik met de eetclub. Ik ben dit werk gaan doen om te reïntegreren Sindsdien voel ik mij stukken beter. Ik ben er letterlijk van opgebloeid. Zoals één van de andere deelnemers zei: 'Het heeft mijn leven verrijkt'. Toen ik aangaf dat ik er wellicht nog iets bij zoek, attendeerde Janny van het VIP mij op deze vrijwilligerswandeling. Met veel enthousiasme vertelde ze ons tijdens de wandeling over de vele mogelijkheden die er zijn. Ook is het leuk om de verhalen te horen van andere vrijwilligers. Natuurlijk kun je ook op de vacaturebank van VIP Lansingerland kijken, maar met deze persoonlijke touch, leeft het allemaal net iets meer en het is nog goed voor je gezondheid ook! Ik kan iedereen die over vrijwilligerswerk nadenkt, aanraden om eens mee te wandelen."
Startpunt is donderdag 28 juli om 10.00 uur vanaf Ontmoet!, Wilhelminastraat 1a in Bergschenhoek. Na afloop staan de koffie en thee klaar in het sociaal café. Meer informatie en/of  inschrijven voor deze wandeling mail via info@viplansingerland.nl.