Lansingerland - Durf je niet te zeggen wat je werkelijk vindt? Zie je op tegen school of een feestje? Ben je bang om niet aardig gevonden te worden? Of durf je geen kritiek te geven of voel je je snel schuldig?
Tijdens de assertiviteitstraining van Grow-Up en Kwadraad leer je beter voor jezelf opkomen. Je oefent met technieken die je helpen om te gaan met meningsverschillen en conflicten en met waardering en kritiek. In de groep wissel je ervaringen uit. Je bepaalt zelf in welk tempo je werkt en welke oplossingen je kiest.
De training is voor meiden tussen 16 en 23 jaar die assertiever willen worden en woonachtig zijn in Lansingerland.
De training vindt plaats in The Point, Groeneweg 53 in Bergschenhoek op donderdag van 18.30 tot 20.30 uur. Er zijn acht bijeenkomsten vanaf 19 september, wekelijks, met uitzondering van 27 oktober in verband met de herfstvakantie. Kosten: geen. De training wordt gegeven door een jongerenwerkster en een maatschappelijk werker.
Aanmelden kan via Chantal Laaf: chantal.laaf@gro-up.nl of app/bel 06 - 54223877 of via Mirjam van Maastricht: m.vanmaastricht@kwadraad.nl of app/bel 06 - 15077608.