Vrouwennetwerk NOOVA sluit jaar af

Lansingerland/Oostland - Het NOOVA nieuwjaarsdiner werd op dinsdag 5 juli een zomerdiner met 35 dames, vanwege de welbekende omstandigheden. Stiekem helemaal niet erg, want het weer was prachtig. Het thema was passie; passie voor je bedrijf, jezelf, het leven. En die passie was voelbaar aanwezig. Goede gesprekken, gelach, rosé, en interessante vraagstukken wisselden elkaar af.

Vanuit welke passie begon jij met ondernemen? En heb je hobby's waar je een passie voor hebt? Of misschien een geheime passie? De antwoorden bleven dichtbij onszelf, want vaak begint ondernemen met een bepaalde persoonlijke passie. Maar soms ook de passie van een ander, zoals een partner, of juist voor een ander. De geheime passies kwamen niet echt op tafel, want dan was het geen geheim meer...
De locatie, restaurant Pasto in Berkel en Rodenrijs, was ideaal. Er werd eerst een toost uitgebracht. Daarna volgde de introductie van nieuwe leden en was er gelegenheid voor wie dat wilde een update over hun bedrijf en lopende projecten te geven. Dat er genoten werd van het diner behoeft geen betoog.
Heb jij een sleutelrol binnen een onderneming of ben je zelf ondernemer in de regio, dan ben je als introducee welkom op 12 september om eens kennis te maken met het damesnetwerk NOOVA! Interesse en meer info? Kijk dan op www.noova.nl.