Camper Center Rotterdam voor een jonge, gebruikte camper

Berkel en Rodenrijs – Wie morgen besluit met een camper op vakantie te gaan maar er nog wel een moet aanschaffen, kan voor een goede en snelle levering van een jonge, gebruikte camper terecht bij Camper Center Rotterdam, gevestigd op Bedrijventerrein Oudeland in Berkel en Rodenrijs.

In de door Houweling Architecten ontworpen showroom staan op het oog nieuwe campers, zo mooi glimmen ze. Het zijn echter campers die één tot ongeveer vijf jaar oud zijn. "We hebben er diverse staan met zeer lage kilometerstanden van soms maar een paar duizend kilometer", vertelt Maarten Bink, samen met zijn compagnon Jonathan Ketel, de eigenaren van het uit Ridderkerk afkomstige bedrijf.
Ze hebben bewust voor de verkoop van jong, gebruikte campers gekozen en niet voor het dealerschap. “Wij kunnen de camper snel leveren, zodat men binnen korte tijd op vakantie kan. Bij aanschaf van een nieuwe camper hebben we veelal te maken met een lange levertijd.”

BOVAG garantie

In de showroom staan zo’n dertig campers met een maximum gewicht van 3.500 kilogram, een B-rijbewijs volstaat. Het zijn campers van verschillende merken, elk met een eigen indeling of voorzieningen.
Het is altijd mogelijk een camper in te ruilen bij Camper Center Rotterdam. “Wij laten de camper schoonmaken en geven ‘m een poetsbeurt. Iedere camper krijgt een onderhoudsbeurt en wordt technisch volledig nagelopen. Onze verkoper en technisch medewerker Tom van Leeuwen zorgt ervoor dat de camper voor de verkoop aan de volgende eigenaar klaar staat. We bieden twaalf maanden BOVAG garantie op alles”, zegt Maarten.

Vrijheid

Maarten gaat zelf ook regelmatig met een camper op vakantie. “Een vakantie met een camper geeft je een vrij gevoel. Bij het uitrijden van de straat heb je altijd direct een vakantiegevoel.”
Hij is niet de enige die de voordelen van een vakantie met een camper heeft ervaren. De laatste paar jaar is het gebruik van een camper enorm toegenomen.
“Het zijn meest wat oudere vakantiegangers die een camper aanschaffen, want het is een flinke investering. Door een veelvoud aan merken aan te bieden is er voor iedere liefhebber wel een camper die de voorkeur heeft. Het verschil tussen de diverse merken zit ‘m vooral in de indeling van de camper. Ieder heeft zijn of haar eigen voorkeur wat dat betreft.”

Camper Center Rotterdam ligt op een prachtige locatie, achter de McDonald’s, op Bedrijvenpark Oudeland aan de Braillestraat 89 te Berkel en Rodenrijs. U bent van harte welkom een kijkje te nemen in de showroom.
Kijk voor meer informatie op de website www.campercenterrotterdam.nl .