Bakker Ammerlaan vernieuwt winkel Vlashoeck

Bergschenhoek – De tassen met de openingsaanbieding ter gelegenheid van de opening van de geheel vernieuwde winkel in winkelcentrum Vlashoeck Bergschenhoek gingen vrijdag 1 juli als warme broodjes over de toonbank. De winkel heeft een geheel vernieuwd interieur gekregen.

Mark Ammerlaan, samen met zijn broer Joost eigenaar van de bakkerij met dertig winkels in de regio, mag tevreden zijn.
“De winkel is tweeënhalve week gesloten geweest. Die tijd is gebruikt om het meubilair te vervangen en de winkel iets anders in te richten. Zo is de oven verplaatst naar een plek achterin de winkel waar we tevens een tweede oven hebben neergezet. Rechts naast de entree is evenwijdig aan het raam een zitje gecreëerd waar klanten een kopje koffie kunnen nuttigen. Met uiteraard desgewenst iets lekkers erbij.
De winkel oogt ruimer dan voorheen en was aan vernieuwing toe. “Het is de laatste winkel die nog een wat ouder interieur had”, zegt Mark. “We hebben besloten geen noodwinkel te plaatsen. De verkoop vond de afgelopen weken plaats in de winkel aan het Rondom."
Het assortiment is niet veranderd, al attendeert Mark ons graag op het desembrood dat in de vloeroven achterin de winkel wordt gebakken. Desembrood is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.
De klanten complimenteerden Mark en zijn medewerkers met de vernieuwde winkel. Edwin is het aanspreekpunt van het filiaal in de Vlashoeck. Ook hij is blij met de vernieuwing en tevens modernisering. "We kunnen er voorlopig weer tegenaan."