ACR Boekenmarkt

Berkel en Rodenrijs - Naast de ruimte waar wekelijks de kelderverkoop van het ACR plaatsvindt, zal tot en met 27 augustus een boekenmarkt worden gehouden, op de reguliere openingstijden van de kelderverkoop. Zoekt u nog boeken die lekker meekunnen op vakantie? Dan is dit uw kans!

Er is een ruime keuze aan romans, kookboeken, thrillers, kinderboeken, naslagwerken over religies, natuur, landen, psychologie, biografie├źn enz. Zoals u van het ACR gewend bent zijn de boeken zeer voordelig geprijsd. Het ACR heeft de inflatie namelijk nog buiten de deur weten te houden!
De boekenmarkt is te vinden in de verkoopruimte van het ACR, in de kelder van zalencentrum Rehoboth, Het Hart van Berkel, Wilhelminastraat 2. De openingstijden zijn: Donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. Wees er snel bij, want eind augustus is de boekenmarkt weer voorbij!

De opbrengst van de boekenmarkt komt evenals de opbrengst van de verkoop van de andere kringloopspullen uitsluitend ten goede aan goede doelen. Zoals een feestmiddag voor bejaarden en mindervalide inwoners van Berkel en Rodenrijs en verfraaiingen aan het zalencentrum. Tevens worden er andere goede doelen in Lansingerland mee gesteund. Zie hiervoor de website: www.acrberkel.nl en facebook: Acrrommelmarkt.