Mid Summer Shopping in Berkel Centrum

Berkel en Rodenrijs - Zaterdag 2 juli is er weer Mid Summer Shoppen, van 14.00 – 20.00 uur in Berkel Centrum. Gooi de heupen los en dans mee met de Braziliaanse dansgroep, win prijzen bij het rad van geluk en haal lekkere snacks bij de foodkraam of horeca. Daarnaast hebben de winkeliers geweldige acties en kunnen de kleintjes onder ons op het springkussen.

Ook is er gelegenheid om zelf muziek te maken tijdens een Djembé workshop. Deze vrolijke dag wordt op een spectaculaire manier afgesloten met optredens van sambadanseressen en een vuurshow.
Berkel pakt niet voor niets uit met een groot feestelijk programma want het gedeelte Westerwater/Westersingel bestaat 25 jaar.

Tropische dieren spotten

Neem je verrekijker mee en spot alle dieren die zijn verstopt in etalages, in de bomen of op het dak. Er zijn 12 tropische dieren in het centrum verstopt. Meld je aan bij de kraam in de Herenstraat en ontvang een kaart met dierenplaatjes. Vink de dieren aan die je hebt gespot (niet alle dieren die op de kaart staan zijn verstopt). Bij inleveren van de kaart met het juiste aantal dieren aangevinkt, ontvangen de kids een kleine tropische attentie en een bon voor een gratis suikerspin.

Rad van geluk bij de trap

Op vertoon van een kassabon van 2 juli 2022 mogen bezoekers aan het rad draaien. Het is altijd prijs! Van een boodschappentas tot zoutjes, bosje bloemen tot feestelijke schnitte van de bakker.

Djembé workshops

Ervaar het ritme van Afrika en doe mee met een workshop trommelen! In de Kerksingel verzorgt Djembé Défi workshops djembéspelen. Proef even aan deze Afrikaanse trommel en waan jezelf in tropische sferen. Ervaar zelf de warmte, energie en gezelligheid!